iDevice Fixit

Számítógép szerviz – laptop szerviz

Az iDevice innovációja, új “csodafegyvere” az iDevice Fixit – Okostelefon, Tablet, Számítógép és laptop szerviz! Veszprémben és Győrben! Foglalkozunk garancián túli számítógép, laptop, szerviz-javítással Győrben és Veszprémben. Városonként egy üzlet de két szerviz. Vállaljuk rövid határidővel tabletek, számítógépek valamint notebookok, laptopok szervizelését kedvező árakon a lehető leggyorsabb határidővel. Válassza a már bevált iDevice csapatot Győrben és Veszprémben. Az Apple világában már bizonyítottunk! Elromlott számítógép, laptop javítás szervizelés, telepités gyors határidővel! Vírusirtás!

Számítógép javítás

Számítógép szerviz-javítás Győrben és Veszprémben. Az iDevice Fixit számítógép szervíz kimenti minden számítógépes vészhelyzetből.

Telepítés, adatmentés

Windows telepítés? Vírusokat, kémprogramokat kell irtani PC-jén? Adatmentésre van szüksége? Esetleg más a hiba jelenség? Hívjon minket bátran!

Laptop szerviz

Elromlott a laptopja, Notebookja? Nem talál megfelelő szervízt?
Nálunk a megoldás! Vállaljuk laptopok, számítógépek szakszerű javítását kedvező árakon.

Gyors megbízható javítás

Minden javítást próbálunk a lehető leggyorsabban és a legköltséghatékonyabban megoldani.

Számítógép, laptop szerviz

Elromlott a számítógépe laptopja?!
Vagy csak nem működik az elvárásai szerint?!
Vírus garázdálkodik a számítógépén?
Megbízható szakembert keres?
Hívjon minket bizalommal!

Kapcsolat
SZÁMÍTÓGÉP, LAPTOP JAVÍTÁS GYŐRBEN ÉS VESZPRÉMBEN!

Nem kapcsol be? Nem ad képet? Nem tölt be a rendszer? Vírus gazdálkodik a számítógépén? Elvesztek az adatai? Esetleg más a hibajelenség?
“A kényelem, a gyors és barátságos kiszolgálás, a minőségi alkatrészek és a
természetesen nagyon jó árok ez az iDevice Fixit “

NE PÁNIKOLJ HA ELROMLOTT!

Számítógép, laptop szerviz, javítás, sokéves szakmai tapasztalattal. Ha elromlott szeretett számítógépe, laptopja mi megjavítjuk. A városban a legjobb áron! Versenyképes árak, prémium minőség – iDevice Fixit – Számítógép, laptop, szerviz, javítás – Győrben és Veszprémben.

GARANCIA

Az általunk végzett munka minőségére, valamint a beszerelt alkatrészre vonatkozik a garancia. Általában 6 illetve 12 hónap garanciát adunk a beszerelt alkatrészre. Garancia időn túl ha esetleg újra meghibásodik az alkatrész kedvezményes javítási árat kínálunk!

BARÁTSÁGOS ÁRAK

Törekszünk a javítás során a lehető legjobb árat biztosítani ügyfeleink részére. Probáljuk minnél költséghatékonyabban megoldani az adott hiba orvoslását. Csapatunk az iDevice Fixit ezért jött létre!

GARANCIÁN TÚLI JAVÍTÁS

Ha már nem garanciális a készüléked ez esetben megpróbáljuk minél gyorsabban feltérképezni a hibát, hogy a költségek kalkulálásakor a lehető legpontosabb összeget mondhassuk, így nem szembesülsz kellemetlen meglepetésekkel, amikor átveszed a készüléked.

ADATAID BIZTONSÁGBAN

Attól tartassz, hogy a javítás során fotóid, videóid, névjegyeid vagy bármi más fontos adatod eltűnik? Esetleg nem szívesen bízod rá másra a telefonod, a magánjellegű adatok miatt? Mi sajátként bánunk a telefonod adatival szükség esetén mentést is csinálunk neked róla!

SZÁMÍTÓGÉP, LAPTOP SZERVIZ

Professzionális számítógép, laptop javítás Győrben és Veszprémben. Nem indul az operációs rendszere? Programokat kell telepíteni számítógépére de nem tudja honnan töltse le? Vírusokat, kémprogramokat kell irtani számítógép-jén? latopján? Elromlott a számítógépe laptopja?!
Vagy csak nem működik az elvárásai szerint?! Vírus garázdálkodik a számítógépén? Megbízható szakembert keres?

Hívjon minket bizalommal!

JAVÍTÁSAINK ELŐNYEI

Szakszerű javításaink előnyeit Győri és Veszprémi lakosok élvezhetik! Ha számítógéped vagy laptopod meghibásodott, tárcsázz minket a +36 30 279 38 88 telefonszámon vagy kattints ide és megoldjuk a problémád. Javítások versenyképes áron!

HÍVJ MINKET BIZALOMMAL

Az iDevice Fixit számítógép, laptop szerviz vállalja az Ön számítógépének gyors, szakszerű javítását. Számítógépe, laptopja, notebookja, netbookja újra működőképes lehet néhány órán-napon belül! (Extrém helyzeteket kivéve!)
Barátságos szerviz munkatársaink ügyelnek arra, hogy alaposan megismerjék, feltárják számítógépes rendszerét és annak problémáit. Gondoskodunk róla, hogy számítógépe a lehető legnagyobb teljesítményt érje el az adott számítógép paraméterének és beállításának megfelelően. Javítás közben akár szaktanácsainkkal is támogatjuk Önt a további bővítési- és egyéb igények megoldásában. Számítógép szerviz Győr, Számítógép javítás Veszprém

Számítógép szerviz

Rendszergazda szolgáltatás és távfelügyelet kis- és középvállalkozások számára kedvező feltételek mellett nyújtunk megoldást rendszergazda feladatok ellátására. Laptop, notebook és
a számítógép javítás mellett teljes körű IT szolgáltatást nyújtunk,
így nem Önnek, vagy munkatársának kell a meghibásodott hálózati eszközök, nyomtatók, monitorok és egyéb kellékek javításáról, illetve esetleges cseréjéről gondoskodni.
Ne hagyja, hogy vállalkozása, cége növekedését a nem megfelelő számítógépes rendszer hátráltassa. Kérjen ajánlatot saját rendszerének akadálymentes üzemeltetésére. Előzze meg a számítógép hibákat az esetleges adatvesztéseket és adatlopásokat az iDevice Fixit számítógép szerviz megelőző számítógép karbantartás, adatmentés, védelem szolgáltatásával.

Szerviz a javából

Az iDeviceFixit számítógép | laptop szerviz vállalja az Ön számítógépének gyors, szakszerű javítását. Számítógépe, laptopja, notebookja, netbookja újra működőképes lehet akár néhány órán belül! (Extrém helyzeteket kivéve!). Számítógép javítás, vírusirtás Veszprémben és Győrben – Kedvező áron! Javítás akár az Ön otthonában, irodájában, telephelyén! Érdeklődjön telefonon! Kis- és középvállalkozások számára kedvező feltételek mellett nyújtunk megoldást rendszergazda feladatok ellátására. A laptop, notebook és a számítógép javítás mellett teljes körű IT szolgáltatást nyújtunk, így nem Önnek, vagy munkatársának kell a meghibásodott hálózati eszközök, nyomtatók, monitorok és egyéb kellékek javításáról, illetve esetleges cseréjéről gondoskodni.
Ne hagyja, hogy vállalkozása, cége növekedését a nem megfelelő számítógépes rendszer hátráltassa. Kérjen ajánlatot saját rendszerének akadálymentes üzemeltetésére. Előzze meg a számítógép hibákat az esetleges adatvesztéseket és adatlopásokat az iDeviceFixit segítségével. Számítógép, laptop javítás!

Elromlott a számítógépe laptopja? Vírus garázdálkodik a számítógépén? Megbízható szakembert keres? Hívjon minket bizalommal!

Biztonság, védelem

Önnek még nincs biztonsági mentése céges, munkahelyi, otthoni adatairól, családi képeiről, filmjeiről?
Ne habozzon hívjon minket most! Ne várja meg míg elvesznek az adatai. Fontos adatok? Fotók? Projektek? Dokumentumok? vannak a gépén és nem szeretné, hogy elvesszenek? Gondolkodjon előre hívja az iDevice Fixit számítógép szervizt. Több megoldást kínálunk az adatok mentésére és akár azok biztonságos tárolására. Szeretné adatait esetleg jelszóval védeni az illetéktelenek elöl? Nem gond! Erre is van megoldásunk. Profi csapatunk a Hackerekkel is szembe száll az ön biztonsága érdekében. Biztonságos jelszavak kitalálása, Wifi hálózat feltörhetőségének vizsgálata, számítógépes rendszerek támadhatóság elleni vizsgálata hátsó kapuk kiiktatása, spyware mentesítés, keylogger mentesítés. Továbbá vállalunk ügyfeleinknek oktatást biztonságtechnikából illetve esetleges átvizsgálást, hogy nem kutakodik utána-e férje vagy felesége.

TÉGY PRÓBÁRA MINKET!

Számítógép, laptop javítás-szerviz cégek és magánszemélyek számára. Győrben és Veszprémben.

SZÁMÍTÓGÉP JAVÍTÁS GYŐR, VESZPRÉM

Megbízható, Gyors, precíz javítás, szerviz Győrben és Veszprémben. Számítógép, laptop, javítás, szerviz. Versenyképes árak, prémium minőség.

Számítógép, laptop javítás

SZERVIZ

Számítógép javítás

Garancián túli Számítógép Szerviz Győr, Veszprém. Vállaljuk számítógépek laptopok javítását szervizelését gyors határidővel, kedvező árakkal!

Laptop szerviz

Laptop javítás Veszprémben és Győrben. Az iDevice Fixit csapata vállalja notebook, laptop javítását-szervizelését barátságos áron.

Adatmentés

Önnek még nincs biztonsági mentése céges, munkahelyi, otthoni adatairól, családi képeiről, filmjeiről? Azonnali megoldást kínálunk!

Rendszergazda

A laptop, notebook és a számítógép javítás mellett teljes körű IT szolgáltatást nyújtunk cégek számára.

Minőségi weboldal készítés

Megfizethető mobilbarát weboldal készítés profi keresőoptimalizálással. www.idevicedigital.com 

Szervizelt márkák

Asus, Lenovo, Dell, Hp, Toshiba, Acer, MSI, Gigabyte, laptop javítás , szerviz, márkaszerviz Győrben és Veszprémben.

Számítógép szerviz Győr

Garancián túli számítógép javítás-szerviz. Számítógép szervizt keres Győrben? esetleg Veszprémben? Ha igen akkor megtalálta!

  • Bevizsgálás ára
  • Telepítés ára
  • Hardveres javítás ára
  • Alkatrész árak

A bevizsgálás díja alkalmanként és készülékenként 4.990 Ft. Amennyiben a javítást megrendeled, a bevizsgálás díját elengedjük.

Windows telepítés ára  driverekkel 4.990 Ft. Ha esetleg szeretne Office-t, vírusirtót, filmnéző és egyéb programokat akkor annak az ára + 2.990 Ft.

Vírusírtás ára 2.990 Ft-tól 7.990 Ft-ig változhat attól függően mennyi munkaóra megy el a teljes vírusírtással.

A felhasznált alkatrészek árát minden esetben egyedileg, a bevizsgálás után adott árajánlatban adjuk meg.